Artikel
404

Produkt
Blandfärs 10%

Produkt
Blandfärs 21%

Produkt
Blandfärs 21%

Produkt
Blandfärs 21%
Artikel
Cookies

Produkt
Entrecôte

Produkt
Entrecôte skivad, skinpack

Produkt
Fläskfilé

Produkt
Fläskytterfilé

Produkt
Grill flapsteak
Är en del av mellangärdet och passar perfekt på grillen! Krydda efter smak och grilla hel i några minuter på varje sida. Skiva köttet tvärs över fibrernas riktning i tunna skivor.

Produkt
Grill Fläskytterfilé Original
Passar alltid och till allt! Ytterfilén har en god kryddning som passar de flesta. Botanisera bland goda såser till det goda grillade köttet.

Produkt
Grill karré original 4-p
Ett smakrikt kött som passar till sommarens alla måltider. Servera med dina favorittillbehör och njut av sommarkänslan.

Produkt
Grill spareribs original
Många har upptäckt hur gott det blir att grilla köttet med ben, smaken blir fylligare. Linda lite folie runt änden och strunta i besticken!

Artikel
Grossist/leverantör
Här kan du som grossist eller leverantör ställa frågor om en leverans, order eller annan feedback du har som gör att du vill komma i kontakt med oss. Fyll i nedan så återkommer vi inom kort.

Produkt
Högrev
Artikel
Integritetspolicy

Produkt
Karré benfri

Produkt
Karré med ben skivad

Produkt
Kassler

Produkt
Kokt julskinka liten
En småländsk julskinka från gårdar i Småland, Blekinge och på Öland. När du serverar en av våra produkter kan du vara säker på att det är ett lokalt och närproducerat svenskt kött. Kom i julstämning med vår rimmade och färdigkokta julskinka utan svål! Varsamt kokt under längre tid för att bli extra saftig. Avlägsna nätet, pensla skinkan med uppvispad äggula och senap, täck med ströbröd och griljera sedan i ugnen på 225°C tills den fått fin färg.

Produkt
Kokt Julskinka mellan
En småländsk julskinka från gårdar i Småland, Blekinge och på Öland. När du serverar en av våra produkter kan du vara säker på att det är ett lokalt och närproducerat svenskt kött. Kom i julstämning med vår rimmade och färdigkokta julskinka utan svål! Varsamt kokt under längre tid för att bli extra saftig. Avlägsna nätet, pensla skinkan med uppvispad äggula och senap, täck med ströbröd och griljera sedan i ugnen på 225°C tills den fått fin färg.

Artikel
Konsument
Har du frågor om någon av våra produkter, vill berätta någonting för oss, eventuella jobb-möjligheter eller har du något annat du vill prata med oss om. Skriv till oss här nedan så fortsätter vi kontakten efter det.
Artikel
Kontakt
Vi på Smålandskött vill givetvis att du skall vara nöjd. Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss genom att fylla i nedan formulär. Du hittar oss även på Facebook & Instagram.
Visar 24 ut ur 45