<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NVTQ6JK height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>
  När du väljer närproducerade mat, bidrar du till en mer hållbar framtid och lokala lantbrukare kan fortsätta sitt arbete och säkra Sveriges matförsörjning

  Redig Mat från trakten

  Vi är stolta över vårt samarbete med Redig Mat från Trakten. Denna märkning är ett unikt samarbete mellan tolv ICA Maxi-butiker och LRF Sydost. Genom att välja varor med detta märke vet du säkert att din mat odlas och tillverkas nära butiken, utan långa transporter och onödiga förpackningar. Dessutom hjälper du vår lokala matproduktion och klimatet att må gott. Läs mer om Redig Mat här.

  Hållbar utveckling

  Att vara hållbara och kunna tänka långsiktigt är helt avgörande för oss. Att tillsammans genom hela värdekedjan producera ansvarsfulla livsmedel är en förutsättning för framtiden. Därför arbetar vi nära både med lantbrukare, transportörer och kunder för att ständigt förbättra oss. Vi arbetar aktivt för att minimera vår klimatpåverkan. Med stor omsorg för vår miljö arbetar vi kontinuerligt med att reducera vår energi- och vattenförbrukning samt vårt miljöavtryck via effektiva förpackningar, minskade transporter och utsläpp. Läs mer på KLS.

  Kött Från Svergie

  Alla våra produkter är märkta med Kött från Sveriges sigill. Det betyder att all köttråvara kommer från gris, nöt och lamm som är fött, uppfött, slaktat, styckat och förpackat här i Sverige. Hemligheten bakom svenskt kött är enkel. Den svenska grundidén är att djuren ska få leva så naturligt som möjligt. Med den enkla idén och böndernas noggranna arbete skapar vi tillsammans unika produkter. Läs mer om märkningen.

  KLS
  Smålandskött är en del av KLS, ett livsmedelsföretag med fokus på det Svenska lantbruket och vi har varit en del av den svenska livsmedelsproduktionen i mer än 100 år. Vi samarbetar med över 6000 svenska lantbrukare och vi älskar svenska råvaror. Vår verksamhet bedrivs på 8 olika orter i Sverige och vi har över 1 500 kunniga och dedikerade medarbetare. KLS är en del av Danish Crown Group som är ett av de ledande livsmedelsföretagen i Europa.
  Läs mer här